Taules de boda

Qualsevol parella busca per al dia del seu casament aquest toc que el diferenciï i que aconsegueixi sorprendre als seus convidats. En una època en què pràcticament està tot vist, sembla que arribar a aconseguir això és força més complicat del que ens pot semblar. Les nostres taules de boda et poden ajudar.

Una de les opcions que podeu triar per aconseguir aquesta originalitat és canviar la forma i la mida de les taules de boda. Actualment les clàssiques taules rodones s’estan canviant per les rectangulars ja que cada vegada més nuvis s’hi atreveixen.

Aquest tipus de taules tenen moltes avantatges i és que si són de fusta vista, no necessiten mantelleria i a més a més ofereix molta més capacitat que les tradicionals rodones, el que ens facilitarà a la hora d’organitzar les taules. El format rectangular quedarà ideal en enllaços vintage, rústics o shabby chic, per exemple.

En general, donen un ambient més proper i íntim, però el millor de tot és que podem combinar els dos tipus de taula, obtenint un resultat igual de bó.

Aquí trobareu un exemple d’aquest ambients tan especials que generen aquestes taules. Si vols et convidem a que miris el nostre instagram

Skip to content