Color de tardor

Cada cop més els casaments a la tardor són més habituals, per una simple raó: el color. Hi ha colors que son impossibles d’aconseguir en cap altra estació, sobretot a certes hores on l’ambient és màgic i aquestes son unes de les coses que ho fan tan especial.

Flors silvestres, coixins, arcs, espelmes, catifes… La decoració pot fer meravelles en la vostra boda. Així que, si us considereu una parella atrevida, no molt convencional, amb molta personalitat i a la que li agrada l’estil bohemi et proposem donar-li un toc especial a aquest dia tan important sense caure en estereotips.

El nostre objectiu és aconseguir que el lloc de celebració del vostre gran dia llueixi quasi tan perfecte com vosaltres. En aquest sentit, tan important és l’elecció del restaurant, finca o local, com cada un dels elements que es col·locaran en ells.

Aquest any es porta la barreja de colors i materials en la vaixella i la cristalleria, amb alguns tocs de daurat. També arriba el protagonisme de les taules de fusta vista com a element principal.

Sens dubte, un moment magnífic per a un “si vull” inoblidable.

Skip to content