Àpats a casa

A vegades tot el que ve de gust és estar en un ambient tranquil, relaxat i sense pretensions. Menjar, beguda, amics, una bona conversa: Qui necessita més? Un àpat amb amics a casa pot ser el pla perfecte si saps com organitzar-ho perquè amfitrions i convidats gaudeixin el màxim.

Si no tens idea de què fer per un sopar d’amics, no t’atabalis. La premissa ha de ser que gaudeixis del procés abans, durant i després i, sobretot, que no t’emboliquis, perquè si és així no voldràs tornar a organitzar un sopar a la vida.

Si vols que el teu sopar amb amics sigui un èxit absolut, no hi ha prou amb receptes fàcils i bones, sinó que també hauràs de tenir en compte la presentació dels teus plats i l’escena on es desenvolupi.

Pots sorprendre a amics i familiars amb el servei de lloguer de material que des d’Òpera lloguers t’oferim; Els Òpacks. És un servei de lloguer puntual per a les teves trobades el qual et permetrà estar més temps pels teus i tenir varietat d’opcions a taula. A més a més col·laboraràs amb la sostenibilitat reduint els residus, fent territori i ajudant en un projecte social.

No t’ho pensis més i comença a planejar el teu proper àpat a casa!

Skip to content